Malin Selin - Projektservice.nu

Till innehåll

Huvudmeny:


Om Projektservice
 
Projektservice är resultatet av många års dröm om att en gång kasta loss och ge sig ut i egen regi.
 
Jag har positiva erfarenheter av att vara anställd men har också samlat på mig många idéer kring projektledning, ledarskap och personlig utveckling som behöver få utlopp och som jag är övertygad om kan hjälpa andra som antingen behöver ny energi inom området eller avlastning och support.
 
Projektledning är ett underbart och komplext yrke som i min värld aldrig någonsin blir rutin eller tråkigt. 
Baksidan är att man ofta är hårt styrd av ramar och löper risk att ta i för mycket och sluta som kantstött och slutkörd. 
Projektledning handlar helt enkelt om att leda utan att vara chef vilket kan innebära stora utmaningar.
 
Min väg handlar om att hitta effektiva sätt att kommunicera, våga känna tillit till sina projektmedlemmar och framförallt att ta hand om sig själv och sitt team. 
Om man skapar passion för sitt projekt och får alla att dra åt samma håll kan man i sanning uträtta fantastiska saker och har roligt under tiden.
 
Låter det enkelt? Det är enkelt! 
Låt mig visa vägen!
 

Om mig

Som yrkesperson är jag drivande och målfokuserad, jag ställer höga krav på både mig själv och projektorganisationen, min främsta drivkraft är att se mitt team växa in och utvecklas i sina roller. 
Bortsett från den i projektledarrollen nödvändiga kontrollen anser jag att ett bra projekt ska drivas av engagerade och självgående medlemmar. jag lägger ner mycket energi på att bygga bra team, bra kommunikation och stort förtroende.
 
Privat är jag något av ett yrväder, jag delar tiden mellan familjen, huset och ett spektrum av intressen från jakt och scouting via trädgårdsskötsel till motorcyklar och skotrar. 
Huset är beläget i byn Nedansjö några mil väster om Sundsvall och familjen består av sambo, två döttrar i tonåren och en fyraårig dotter.
 
Tillbaka till innehåll | Tillbaka till huvudmeny